Terugbetalings en retourneringsbeleid.
Als je je bestelling wilt ruilen of retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
In ruil voor het geretourneerde product krijg je een ander product of je geld terug.

Dit zijn de uitzonderingen op ons retourbeleid:
- Items met korting kunnen niet geruild worden.
- Het item moet in de originele verpakking geretourneerd worden.
- Items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen.

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen. Als het product retour is ontvangen wordt binnen 5 werkdagen het volledige orderbedrag inclusief oorspronkelijke verzendkosten gecrediteerd.

Indien je één of meerdere items wilt retourneren dan kan dit gemakkelijk via het portaal van Suprolo World van MyParcel.
Daar kun je eenvoudig een retourlabel downloaden om zo een product terug te sturen. De kosten voor retour via het portaal van jouw thuis naar de webwinkel bedragen € 5,- per pakket (geldt voor Nederland en België), en € 3,- voor een brievenbuspakket (geldt voor Nederland).

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@suprolo-art.com, waarin je aangeeft welk(e) product(en) je wilt ruilen of retourneren en de reden hiervoor. Stuur het desbetreffende product terug naar: Suprolo World, Achterste Monnikenland 38, 4741 GB in Hoeven. Via deze weg betaal je de gebruikelijk kosten van de vervoerder van jouw voorkeur.

LET OP:
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
SIERADENKLEDING EN ACCESSOIRESTASSEN EN SLEUTELHANGERSDECORATIE EN HOMELITERAIR, SCHRIJFWAAR EN MEERKNUFFELS
Copyright © 2024 - Suprolo World. All rights reserved
nl_NLDutch
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram